✂Pesu- ja hoitoaineiden kemiallinen koostumus

26.8.2019 Meillä oli koulussa tehtävänä pestä parittain hiukset ja kuvata käyttämämme shampoon ja hoitoaineen inci-lista. kysymykset olivat seuraavat tähän tehtävään.


  1. Kuvaile hiuksen likaisuus: puhtaat, rasvaiset milloin pesty ?
  2. Kuinka tehokkaasti pesevän shampoon valitsit? Miksi ?
  3.  Miten shampoo vaahtoaa: runsaasti, heikosti ? Minkälaista shampoovaahdon koostumus on: ilmavaa, kermamaista, jotain muuta ?
  4. Mitä ominaisuuksia parisi hiukset tarvitsevat shampoolta ?
  5.  Miltä hiukset tuntuvat pesun jälkeen ? Miltä hiuksen tyvi ja hiuspohja tuntuvat ? Miltä pituudet ja latvat tuntuvat ?
  6. Minkälaisin sanoin suosittelisit asiakkaallesi käyttämääsi shampoota ? 
Kuvailin parini hiuksia rasvaisiksi. Parini oli pessyt ne torstaina 22.8. Valitsin shampooksi Goldwell silver shampoon ja hoitoaineeksi Goldwell blondes & highlights. Shampoo vaahtosi runsaasti ja oli ilmavaa. Parini hiukset tarvitsi shampoolta sävyttävää, koska parillani oli harmaita raitoja paljon. Pesun jälkeen hiukset tuntuivat pestyiltä ja tyvi ja hiuspohja tuntui pehmeältä ja pestyltä. Pituudet ja latvat olivat pehmeät ja sävyttävät. Suosittelisin parilleni tätä shampoota sen takia että Goldwell silver shampoo on tarkoitettu harmaan sävysille hiuksille ja tuo sävyttävää ja kirkastaa.





Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Työehtosopimus tehtävä

✂Rautakampaus asiakastyö