Etäpäivä 20.3.2020 Juhlakampaus

Tänään perjantaina teimme uuden kampauksen. Pohjatyönä katsoimme youtube videon missä näytettiin minkälaiset kiharat tehtiin. Minun harjoituspäällä on todella paksu tukka ja siinä lesti kihartaa.
Työvaiheet:

1. Ensimmäisenä katsoin videon ja aloin katsomaan minkälaisia osioita se otti. Se ei tehny mitään kunnon jakauksia vaan hänellä oli tekniikkana että oli vinomaisi/kolmiomaisia osioita ja kiharsi aina siitä. Tein samanlaisesti.
2. Aloin kihartamaan joka kesti kauan harjoituspään tukan takia joka oli todella paksu
3. Kun olin kihartanut kaikki raskaan työn jälkeen niin aloin miettimään minkä kampauksen teen. Halusin kokeilla sileää banaaninutturaa koska kun sitä hiusta oli paljon ja kiharrettuna niin siitä tule oikein muhkea banaaninuttura.
4. Niskaan kolmiomaisen jaotuksen joonka hiukset tupeerasin ja siitä tuli oikein muhkea.
5. Takaata päi katotuttana vasemmalle puolelle jäi hiukset ja oikealta puolelta aloin keräämään hiuksia nätisti tuuperattuun valkkiin kiinni. Kun olin saanut kaikki hiukset sileästi niin lakan kanssa tasoitin ja karvoisuutta pois.
6. Vasemman osion aloitin letittämään hollantilaistalettiä ja aina vähitellen levitin lettejä isommiksi jottai saisin niihinin muhkeitta.
7. Kun olin letittänyt ihan loppuun saakka sillä sitten yritin saada jotekin kauniisti ympyrä/kukkamaiseen asentoon ja samalla se peitti pinnit.
8. Kun kampaus oli valmis silottelin pintoja.

Työvälineet :
Suoristusrauta, kampoja, pinnejä, pieniä kumiponnareita, lakkaa.


Takaatapäi

Sivu

Edestä

Sivu

Kolmiomainen osio 
kiharat

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Työehtosopimus tehtävä

✂Rautakampaus asiakastyö