Goodie bag

13.5.2020 Keskiviikko 
ETÄTEHTÄVÄ GOODIE BAG

Suunnittelin itselleni kotihoito ja pikakampaus suunitelman. Kotihoitona shampoo ja hoitoaine. Suosittelisin itselleni Goldwellin blondes & highlights shampoo ja hoitoaine. Olen itse vaalee hiuksinen ja haluan pitää ne hyvässä kunnossa. Hopea shampoita ei kuitenkaan olla tarkotettu joka päiväiseen käyttöön niin suosittelisin Golwellin Rich repair shampoo ja hoitoainetta, koska vaalennettu hius vaurioitunut ja rich repair on korjauttava shampoo, joka myös sopii hyvin vaalennetuille hiuksille. 


Goldwell Blondes&Highlights Shampoo&Hoitoaine

Goldwell Rich Repair Shampoo&Hoitoaine


Suosittelisin hiuksiin jätettävää tuotetta Goldwellin Rich Repair Seerumi. Tämä tuote on hyvä vauroituneille hiuksille, joka tekee hiuksistasi silkkisen pehmeät, virkistää hiuksia ja latvoja, antaa kiiltoa ja sekä vahvistaa hiuskuituja. Se levitetään pyyhekuiviin tai kuiviin hiuksiin eikä huuhdella pois.



Kiharrus muotoiluaineena suosittelu Goldwellin Curly Twist joka on erinomainen kiharruksen alle laitettava suihke joka sisältää myös lämpösuojan. Itse kiharran paljon hiuksia joten tämä tuote on kyää hyvä siihen.



Viimeistely tuotteita on paljon. Voit haluta kaikenlaista lakkaa taikka vahaa. Pitäviin kampauksiin suosittelen Goldwellin lakkaa. Itsellä baby hiuset villiintyvät mutta lakalla saan ne menemään siististi eikä kampaus näytä karvaiselta. 







Meidän piti suunitella itsellemme tai jollekkin perheenjäsenelle pikakampaus. Aloin miettiä kesää ja festareita ja mikä olisi semmonen pikakampaus. Letiti. Tein kaks hollantilaista lettiä mutta laitoin ne ponnariksi enkä letittänyt loppuun saakka. Tuohon kampaukseen voisi lisätä glittereitä ja muuta että pääsee siihen fiilikseen.

Ketään ei ollut kotona auttamassa ottamaan kuvaa, joten räpsäsin ite jonkulaisen kuvan.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Työehtosopimus tehtävä

✂Rautakampaus asiakastyö